Husbyggnation

Husbyggnation

Som ett heltäckande byggföretag så är inget främmande för oss, vi utför nybyggnationer, tillbyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och monteringsjobb. Med lång och gedigen erfarenhet så levererar vi alltid med kvalitet och noggrannhet. Vi är alltid väldigt måna om att sätta kunden i fokus, vi ser därför ett stort värde i tillgänglighet och en god kommunikation. Våra kunder är fastighetsägare, företag och privatpersoner främst i nordvästra Skåne. Kika gärna igenom våra byggnationer i Hässleholm & Höganäs.

Prisuppfattning

Att göra en ombyggnation kan variera väldigt mycket utifrån projektets förutsättningar. För att kunna ge er en så ärlig bild som möjligt så kikar jag gärna lite närmre på ert kommande projekt.

Är bygglov nödvändigt?

Att söka bygglov kan skilja sig beroende på vilka typer av ombyggnationer du söker, i det stora hela så rör bygglov främst renoveringar på fastighetens utsida. Vi rekommenderar alltid våra kunder att ta kontakt med sin kommun för att få tillåtelse till utbyggnader.

Kan man göra en utbyggnad själv?

Att ge sig på ett större byggprojekt utan fördjupade kunskaper kan kosta mer än det smakar. Det finns för det mesta enklare moment i en utbyggnad, däremot rekommenderar vi att man gör alla arbeten i samråd med en professionell hantverkare. Risken att påbörja ett arbete på egen hand är att man kan missa viktiga delar som kan hindra arbetet från att bli färdigt.

Våra projekt.