Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Ängelholm

Går du i renoveringstankar och vill fräscha upp ditt badrum? Hos oss kan du lita på att din badrumsrenovering är i trygga händer. Vi på Starfelts bygg AB är en byggfirma med bred kompetens som hjälper dig genom hela byggprocessen. Med andra ord finns vi till dit förfogande från design till genomförande och uppgraderar ditt badrum. Vi är din självklara byggfirma för badrumsrenovering Ängelholm.

Vi har många års erfarenhet inom just Badrumsrenoveringar och ser till att förverkliga dina idéer och önskemål. Med  professionell hjälp tar vi oss an alla typer av renoveringar, såväl omfattande projekt till lite mindre renoveringar i våtrum. Detta kan innefatta allt från rivning till demontering, tätskikt och återuppbyggnad av stumme. Med vår kunskap och från erfarenheten vi bär med oss från tidigare badrumsrenoveringar, vet vi vad som krävs för lyckade renoveringar och eleganta slutresultat.

Vi hjälper dig planera din badrumsrenovering 

Behöver du hjälp med planeringen och möjliga lösningar som matchar dina förväntningar? Om så är fallet delar vi gärna med oss av våra gedigna kunskaper och tar tillsammans med dig fram en lämplig renoveringsplan. Under planeringen erbjuds du som kund en uppsjö av olika material och färgskalor som passar din smak allra bäst. Däribland finns ett brett utbud av noga utvalt kakel och klinkers. Oavsett materialval kan du känna dig trygg, hos oss är kvalitet och hållbarhet viktigast.

Vi på Starfelts bygg AB ägnar största fokus på varje enskilt projekt och renovering. Som företag står vi för seriositet, kvalitet och noggrannhet. För att säkerställa en hög kundnöjdhet och att vi bemöter dina förväntningar genomförs som standard en kontrollbesiktning vid varje avslutat uppdrag. Detta för att du som kund ska känna dig trygg med din badrumsrenovering hos oss. 

Kontakta oss idag!

Vi besitter samtliga certifieringar som krävs och följer noga alla regelverk och riktlinjer kring renovering och våtrum. Varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera dina idéer och önskemål. Vi ser fram emot att förverkliga dina badrumsdrömmar. 

 

Golv efter badrumsrenovering

Våra projekt.

Renovering av badrum