Husbyggnation

Husbyggnation

Som ett heltäckande byggföretag är inget främmande för oss, vi utför husbyggnation i alla dess slag. Däribland nybyggnationer, tillbyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och monteringsjobb på daglig basis. Detta har bidragit till lång och gedigen erfarenhet inom branschen vilket är en trygghet för dig som kund.

Högsta kvalitet och noggrannhet

Vi ser alltid till att leverera  med högsta kvalitet och noggrannhet i alla våra projekt och uppdrag. För ett så bra samarbete som möjligt är vi väldigt måna om att alltid sätta kunden i fokus. Därmed ser vi ett stort värde i tillgänglighet och en god kommunikation. Vi strävar efter 100% kundnöjdhet och gör allt vi kan för att uppfylla era önskemål och förväntningar. Majoriteten av våra kunder är fastighetsägare, företag och privatpersoner främst i nordvästra Skåne. Du är varmt välkommen att kika igenom våra byggnationer i Hässleholm & Höganäs.

Prisuppfattning

Att utföra husbyggnation kan variera i omfattning beroende på projektets förutsättningar och era önskemål. För att kunna ge en så ärlig bild som möjligt och fastställa möjligheterna för ert kommande projekt, rekommenderar vi en konsultation och förhandstitt. På så sätt underlättas planering och offerering kring ert projekt och husbyggnation. Kontakta oss för konsultation och offerering. 

Är bygglov nödvändigt?

Att söka bygglov kan skilja sig beroende på vilka typer av ombyggnationer du söker, i det stora hela så rör bygglov främst renoveringar på fastighetens utsida. Vi rekommenderar alltid våra kunder att ta kontakt med sin kommun för att få tillåtelse till utbyggnader.

Kan man göra en utbyggnad själv?

Att ge sig på ett större byggprojekt utan fördjupade kunskaper kan kosta mer än det smakar. Det finns för det mesta enklare moment i en utbyggnad, däremot rekommenderar vi att man gör alla arbeten i samråd med en professionell hantverkare. Risken att påbörja ett arbete på egen hand är att man kan missa viktiga delar som kan hindra arbetet från att färdigställas.

Våra projekt.